ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Τα minimal συστήματά της κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Architect Lab

Το stand της ALUMIL στην παράλληλη εκδήλωση Architect Lab Project της XENIA κέντρισε την προσοχή των επισκεπτών, με τέσσερα κορυφαία συστήματα minimal αισθητικής.

SUPREME S650 Eclipse

Τα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και οι σύγχρονες λύσεις κατασκευής της ALUMIL είχαν την τιμητική τους στο Architect Lab, μια παράλληλη διοργάνωση της φετινής έκθεσης XENIA, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του METROPOLITAN EXPO.

SMARTIA M630 PHOS

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 800 τ.μ. στην έκθεση XENIA, με 26 εκθέτες, παρουσιάστηκαν αρχιτεκτονικές λύσεις και προτάσεις design, φωτισμού και βιωσιμότητας. Το stand της ALUMIL κέντρισε την προσοχή των επισκεπτών, με τέσσερα κορυφαία συστήματα (συγκεκριμένα, με τις τομές των συστημάτων).

SMARTIA M9660 PHOS

Αυτά ήταν τα minimal συρόμενα SUPREME S650 Eclipse & SMARTIA M630 PHOS, καθώς και δύο minimal ανοιγόμενα, τα SMARTIA S67 PHOS & SMARTIA M9660 PHOS. Αξίζει να σημειωθεί ότι το SUPREME S650 Eclipse έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, χάρη στον εκλεπτυσμένο κρυφό οδηγό στον οποίο δύναται να ενσωματωθεί το υλικό του δαπέδου, μια πρωτοποριακή λύση με υψηλές επιδόσεις υδατοστεγανότητας, που διασφαλίζει υψηλή αισθητική και μοναδική σύνδεση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο (ειδικότερα παρουσιάστηκε μια εφαρμογή με υψηλής ποιότητας laminate δαπέδου).

SMARTIA S67 PHOS

Η παρουσία της ALUMIL στο Architect Lab της φετινής XENIA υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον απαιτούμενο προϊοντικό πλουραλισμό, ώστε να δίνει πάντα τις καλύτερες και πιο ποιοτικές λύσεις στους αρχιτέκτονες με τους οποίους συνεργάζεται.

Ανεξαρτήτως κλίμακας ή δυσκολίας, τα συστήματα της ALUMIL μπορούν να καλύψουν τις υψηλότερες προδιαγραφές, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και απαράμιλλη αισθητική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.