ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρούσα για 3η συνεχομένη χρονιά στο THE ARCHITECT SHOW 2022

Η Europa παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης THE ARCHITECT SHOW το νέο σύστημα Industrial αισθητικής EOS 60 ID Hybrid, με μεγάλη επιτυχία.

Η Europa συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση THE ARCHITECT SHOW 2022 (tAS) που διεξήχθη στο METROPOLITAN EXPO, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid.

Η Europa πρόβαλε το νέο σύστημα Industrial αισθητικής, EOS 60 ID Hybrid, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα κατάλληλο για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Είναι ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιών χαλύβδινων κουφωμάτων, διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις για διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης (Advanced & Standard).

Η tAS απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Οι μηχανικοί του Τμήματος Έργων της Europa συνομίλησαν με πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο και ενημέρωσαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.