ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρούσα για 3η συνεχομένη χρονιά στο THE ARCHITECT SHOW 2022

Η Europa παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης THE ARCHITECT SHOW το νέο σύστημα Industrial αισθητικής EOS 60 ID Hybrid, με μεγάλη επιτυχία.

Η Europa συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση THE ARCHITECT SHOW 2022 (tAS) που διεξήχθη στο METROPOLITAN EXPO, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid.

Η Europa πρόβαλε το νέο σύστημα Industrial αισθητικής, EOS 60 ID Hybrid, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα κατάλληλο για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Είναι ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιών χαλύβδινων κουφωμάτων, διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις για διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης (Advanced & Standard).

Η tAS απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Οι μηχανικοί του Τμήματος Έργων της Europa συνομίλησαν με πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο και ενημέρωσαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button