ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορήγηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας για το Open Air

Το καταξιωμένο σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air της ALUMINCO διαθέτει πλέον και Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

Το σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη, Open Air, μετά την κατοχύρωση και απόκτηση πατέντας σε Ελλάδα και Αμερική, χορηγείται και του Ευρωπαϊκού διπλώματος Ευρεσιτεχνίας.

Έτσι, πλέον, σε ολόκληρο τον κόσμο, το μοναδικό και καινοτόμο σύστημα Open Air της ALUMINCO, μεταμορφώνει και δημιουργεί χώρους γεμάτους δύναμη και στυλ, εγγυώντας άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση.

Τα συστήματα Open Air εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους και προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον, μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία!

Το Open Air Plus διαθέτει μία κομψή οριζόντια κουπαστή τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα. Η κουπαστή είναι τοποθετημένη πάνω στο γυαλί, προσφέροντας υπέροχο φινίρισμα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Το Open Air Ultra+ διατίθεται με μία επιπλέον τραβέρσα που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με το φινίρισμα της οριζόντιας κουπαστής.

Το Open Air e-motion αποτελεί την ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς. Λειτουργεί έξυπνα και ελεγχόμενα, διαμορφώνοντας εξωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται στους σύγχρονους ρυθμούς και ανάγκες της ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.