ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στη νέα μονάδα!

Η Europa γιόρτασε τα Χριστούγεννα στη νέα παραγωγική της μονάδα, ατενίζοντας το μέλλον με δυναμισμό, αισιοδοξία και υψηλούς στόχους!

Η λιτή Χριστουγεννιάτικη τελετή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας, παρουσία όλης της ανώτερης διοίκησης της εταιρείας και του συνόλου των εργαζομένων της.

Διαχρονικά, η Europa επέλεξε να τοποθετείται στην αγορά στην θέση των premium brands, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Υπό αυτό το πρίσμα, η διοίκηση της εταιρείας γνωρίζει και αναγνωρίζει πως το πρώτο και σημαντικότερο κεφάλαιό της είναι οι εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, με παρουσία περισσότερων των 300 εργαζομένων της Europa, η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, εξέφρασε τη βαθιά της εκτίμηση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, και μετέφερε τις ευχαριστίες του συνόλου της ανώτερης διοίκησης στους εργαζομένους για όσα έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο υπό το πρίσμα της αύξησης του τζίρου και των οικονομικών μεγεθών, και της προϊοντικής γκάμας, αλλά και στο επίπεδο της ενίσχυσης των επιχειρηματικών θεμελίων της στην καθημερινή της λειτουργία και κουλτούρα που τη διατηρούν αναλλοίωτη.

Η κα Τζιρακιάν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο «Μαζί», που χαρακτηρίζει την Europa, τονίζοντας με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο πώς «…όσα έμοιαζαν αδύνατον να γίνουν πριν από 4 χρόνια, όλοι μαζί, μέσα από πολλές δυσκολίες και θυσίες καταφέραμε να τα κάνουμε πραγματικότητα και σήμερα να ατενίζουμε το μέλλον μας με σιγουριά και αισιοδοξία…».

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν κατά την ευχαριστήρια ομιλία της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο «Μαζί» που χαρακτηρίζει την εταιρεία, τονίζοντας πως όλοι μαζί πέτυχαν όσα έμοιαζαν αδύνατον να γίνουν πριν από 4 χρόνια

Κατά την ευχαριστήρια ομιλία της, η κα Τζιρακιάν άδραξε της ευκαιρίας να ευχαριστήσει τον κ. Αντωνη Ντάνο που διετέλεσε χρέη Οικονομικού Διευθυντή για σειρά ετών στην Europa, συνεισφέροντας σημαντικά στην ευημερία και ανάπτυξη της εταιρείας από τα πρώτα βήματά της. Στον κ. Ντάνο δόθηκε αναμνηστική ευχαριστήρια πλακέτα για τη συνεισφορά του, με συνοδεία του θερμού χειροκροτήματος όλων των εργαζομένων, παλιών και νέων.

Στον τέως Οικονομικό Διευθυντή της Europa, Αντώνη Ντάνο δόθηκε αναμνηστική ευχαριστήρια πλακέτα για την πολύχρονη συνεισφορά του στην εταιρεία

Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι η νέα μονάδα θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2023 και αποτελεί το αποτέλεσμα επένδυσης ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ. Η νέα μονάδα θα είναι η πλέον σύγχρονη μονάδα διέλασης στην Ελλάδα και κεντρικός στόχος της είναι η κατακόρυφη αύξηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της εταιρείας, αλλά παράλληλα και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της παραγωγικής δραστηριότητας, καθώς και η αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας έτι περαιτέρω.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Europa, Γρηγόρης Τζιρακιάν με τον πρώην Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, Αντώνη Ντάνο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.