ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ακόμα μια χρονιά στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας!

Τα βραβεία Diamonds of Greek Economy έχουν ως στόχο την ανάδειξη των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων για την τρέχουσα χρονιά.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Europa βρίσκεται ανάμεσα στα «διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας, παραλαμβάνοντας το αντίστοιχο βραβείο των Diamonds of Greek Economy. Η εκδήλωση της απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και, για πρώτη χρονιά, διοργανώθηκε από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Τα βραβεία έχουν ως σκοπό την ανάδειξη των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων για το έτος, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών μεγεθών και κριτηρίων όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά.

Η CSR DIRECTOR της Europa, Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν και ο Οικονομικός Δ/ντής της εταιρείας, Κωστής Ντρούκας (δεξιά) κατά την παραλαβή του βραβείου

Την Europa εκπροσώπησαν για την παραλαβή του Βραβείου, ο Οικονομικός Δ/ντής, Κωστής Ντρούκας και η CSR DIRECTOR, Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν. Στο πλαίσιο των βραβείων, η Europa βρίσκεται στην αντίστοιχη έντυπη έκδοση, όπου παρουσιάζεται συνέντευξη της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου, Ανούς Κ. Τζιρακιάν.

Η οικονομική και επιχειρηματική επιτυχία διαχρονικά αποτέλεσε έναν εκ τους κινητήριους παράγοντες της Europa για ανάπτυξη και αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ισχύος της σε κάθε επίπεδο δραστηριότητάς της, καθιστώντας τη μια εκ των ελάχιστων κορυφαίων εταιρειών, όχι μόνο στον κλάδο της, αλλά και στο σύνολο του επιχειρηματικού πεδίου της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.