ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δωρεά κουφωμάτων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ»

Με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και γενναιοδωρία, η ALUMIL σταθερά στηρίζει πρωτοβουλίες και προσπάθειες που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Πιστή στο όραμά της για έναν κόσμο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, η ALUMIL πραγματοποίησε δωρεά θερμομονωτικών κουφωμάτων στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμισή του.

Το Ιατρείο εγκαινιάστηκε παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας. Η κατασκευή και εγκατάσταση των νέων κουφωμάτων πραγματοποιήθηκε από την Architectural Aluminium Academy.

Στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων, η ALUMIL είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεισέφερε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου κέντρου εξειδικευμένης ιατρικής υποστήριξης, το οποίο θα εξυπηρετεί περίπου 1000 ανήλικους και ενήλικους ασθενείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες και πνευμονική υπέρταση.

Παράλληλα, υπό την καθοδήγηση του αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Γιαννακούλα, το Ιατρείο θα λειτουργήσει ως hub έρευνας και εκπαίδευσης νέων γιατρών στα συγκεκριμένα πεδία.

Καθώς οι ασθενείς με συγγενείς καρδιοπάθειες και πνευμονική υπέρταση χρειάζονται στενή ιατρική παρακολούθηση και συνεχή φροντίδα, το νέο υπερσύγχρονο Ιατρείο αποτελεί γι’ αυτούς ένα πολύτιμο δώρο ζωής.

Με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και γενναιοδωρία, η ALUMIL θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες και προσπάθειες που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Ενημερωθείτε για όλες τις ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας της ALUMIL εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button