ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στο νέο σύστημα ELEMENT της Europa και αφετέρου στις σύγχρονες λύσεις επένδυσης τοιχοποιίας WD της ALUMINCO.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Στο πρώτο εξώφυλλο, το ολοκληρωμένο σύστημα ELEMENT της Europa που χρησιμοποιείται τόσο για σκίαση όσο και διαχωρισμό χώρων είναι μία ακόμη πρωτοποριακή λύση της καταξιωμένης εταιρείας.

Στο δεύτερο εξώφυλλο παρουσιάζονται οι νέες σύγχρονες λύσεις επένδυσης τοιχοποιίας WD (Wall & Deco cladding systems) της ALUMINCO. Μία μοντέρνα σειρά προϊόντων υψηλής αισθητικής που αναβαθμίζουν κάθε χώρο.

Στο τελευταίο τεύχος του “aluminium magazine” φιλοξενείται επίσης μεγάλο αφιέρωμα σε ένα σημαντικό ζήτημα των ημερών που αφορά στην ασφάλεια του κουφώματος και στο οποίο παρουσιάζονται οι κορυφαίες λύσεις των εταιρειών του κλάδου.

Επιπρόσθετα, το δεύτερο αφιέρωμα του περιοδικού επικεντρώνεται στο θέμα της πυραντοχής ανοιγμάτων και προσόψεων, στο οποίο παρουσιάζονται τα πυράντοχα συστήματα της αγοράς, καθώς και εφαρμογές τους.

Ένα κορυφαίο σύστημα της ALUMIL το SUPREME S700, αναβαθμίζεται και στη νέα έκδοση Eclipse ο κάτω οδηγός κύλισης είναι απόλυτα ενδοδαπέδιος, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση και την εύκολη πρόσβαση σε παιδιά, ηλικιωμένους ή ΑμεΑ. Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στην αναλυτική παρουσίαση του συστήματος στο περιοδικό.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.