ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Τρεις νέες βραβεύσεις στα Manufacturing Excellence Awards!

Η Europa παρέλαβε τρία βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες για τις καινοτόμες παραγωγικές πρακτικές της και το σύστημα EOS 90 PH.SI Hybrid.

Οι νέες και καινοτόμες βιομηχανικές διαδικασίες και προϊόντα της Europa βραβεύτηκαν για ακόμη μια φορά στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel στα Σπάτα, η Europa παρέλαβε τρία βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες για τις καινοτόμες παραγωγικές πρακτικές της και το προϊόν EOS 90 PH.SI Hybrid.

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Κατεργασιών της Europa, Λάμπρος Βλάσσης με το Gold βραβείο στην κατηγορία «2.3. Αναδιοργάνωση Παραγωγής»

Η εταιρεία συνολικά κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία «2.3. Αναδιοργάνωση Παραγωγής» με τίτλο υποψηφιότητας «ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗΣ)» (το βραβείο παρέλαβε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Κατεργασιών, Λάμπρος Βλάσσης) και δύο Bronze Βραβεία, στην κατηγορία «4.4. Καινοτόμα προϊόντα» για την υποψηφιότητα με τίτλο «EOS 90 PH SI Hybrid: Το πρώτο σύστημα διεθνώς στο Παθητικό Σπίτι στην κατηγορία του» και στην κατηγορία «6.1 Περιβαλλοντική & Ενεργειακή Πολιτική» για την υποψηφιότητα με τίτλο «EUROPA: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ».

Τα βραβεία παρέλαβαν ο R&D Manager της Europa, Παντελής Σφήκας και ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπευθ. Περιβάλλοντος, Νίκος Φλώρος αντίστοιχα.

Ο R&D Manager της Europa, Παντελής Σφήκας με το Bronze Βραβείο της κατηγορίας «4.4. Καινοτόμα προϊόντα» για το σύστημα EOS 90 PH SI Hybrid

Στην τελετή βράβευσης εκ μέρους της ανώτερης διοίκησης της εταιρείας παρευρέθηκε και ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής και R&D Director, Γιάννης Αρβανίτης, καθώς και αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη τμημάτων.

Ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπευθ. Περιβάλλοντος της Europa, Νίκος Φλώρος με το Bronze Βραβείο της κατηγορίας «6.1 Περιβαλλοντική & Ενεργειακή Πολιτική»

Η Europa είναι μια εταιρεία που έχει δεσμευτεί να ακολουθεί υψηλά πρότυπα ποιότητας, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να καινοτομεί σε επίπεδο παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στο επίπεδο των διαδικασιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.