ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σταθερά στηρίζει τις εκδηλώσεις της αρχιτεκτονικής κοινότητας

Με Αργυρή Χορηγία στήριξε η Europa την ειδική εκδήλωση του EIA για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο, παρουσιάζοντας παράλληλα στους παρευρισκόμενους το νέο συστήμα Europa Minimal Frame.

Η Europa σταθερά παρούσα στις εξελίξεις της αρχιτεκτονικής, ήταν Αργυρός Χορηγός (Silver Sponsor) στην εκδήλωση του περιοδικού ek agazine σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα «Φάρος» του ΚΠΙΣΝ.

Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού και η πρωτοτυπία των παρουσιάσεων έδειξαν ότι το ενδιαφέρον για  το έργο και την προσωπικότητα του Τάκη Χ. Ζενέτου παραμένει υψηλό και ενώ πρόκειται για έναν από τους πιο πολυδημοσιευμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τις εκδόσεις ek Architectural Publications  ο τόμος «Τάκης Χ. Ζενέτος 2022: Αρχειακό Υλικό και Κριτικά Δοκίμια», σε επιμέλεια της Αριάδνης Βοζάνη  και του Ηλία Κωνσταντόπουλου, με αδημοσίευτο έως τώρα αρχειακό υλικό του αρχιτέκτονα και πρωτότυπα κείμενα πάνω στο έργο και την προσωπικότητά του.

Όσοι προσήλθαν στην ειδική εκδήλωση για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες και για το νέο σύστημα Europa Minimal Frame

Η Europa παρουσίασε στους επισκέπτες το νέο Europa Minimal Frame. Το σύστημα αποτελεί την ναυαρχίδα στην προϊοντική φαρέτρα της Europa, καθώς έχει το μικρότερο εμφανές πλαίσιο αλουμινίου, με πολλές καινοτομίες σε σχεδιασμό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, ανεμπόδιστη διέλευση και διάχυση του φωτός στον χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.