ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Αγαπημένοι συνεργάτες έκαναν ποδαρικό για τη νέα χρονιά!

Οι συνεργάτες της θεσσαλικής διέλασης από την Αττική βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής.

Ποδαρικό έκαναν στην EXALCO οι αγαπημένοι συνεργάτες των τριών υποκαταστημάτων Αττικής που διατηρεί η δυναμική θεσσαλική διέλαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου της.

Με μεγάλη χαρά, η κεντρική διοίκηση συζήτησε μαζί τους για τους στόχους της νέας χρονιάς και τους ξενάγησε στους χώρους των εργοστασίων, όπου οι συνεργάτες της EXALCO είδαν τη νέα επέκταση της παραγωγικής διαδικασίας και ενημερώθηκαν για τις επενδύσεις της εταιρείας που ολοκληρώνονται σε λίγο καιρό.

Η EXALCO διατηρεί συνολικά 12 υποκαταστήματα σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, καθώς και στην άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών – κατασκευαστών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.