ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Το 2025 η επόμενη μεγάλη κλαδική έκθεση!

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 2022, η μεγάλη, επίσημη κλαδική έκθεση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου επιστρέφει το 2025.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η επόμενη διοργάνωση της επίσημης κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2025, παράλληλα με την καταξιωμένη για τον τομέα της δόμησης έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ. Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου έχει πάρει την απόφαση αυτή έπειτα από σχετικές διαβουλεύσης με τα μέλη της.

Η προηγούμενη έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 μετά από απουσία πολλών ετών, πραγματοποιήθηκε από 14 έως 16 τον Οκτώβριο του 2022 γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία, με πλήθος κόσμου να συρρέει στο METROPOLITAN EXPO για να δει τις τελευταίες προτάσεις, μίας εκ των πλέον ανταγωνιστικών και διεθνώς αναγνωρισμένων βιομηχανιών της χώρας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 θα βρείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.