ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL institute: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τρεις ακόμη κύκλοι

Το EEi σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ συνεχίζει την επιμόρφωση των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί κύκλοι του EXALCO EDUCATIONAL institute (EEi). Πρόκειται για τον 6ο ,7ο και 8ο κύκλο που έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Τρίκαλα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσελκύει θετικά τους επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου και τους προετοιμάζει κατάλληλα για την πολυπόθητη πιστοποίηση.

Στους τρεις κύκλους του εκπαιδευτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης «Τεχνίτης κατασκευής & εγκατάστασης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου»  συμμετείχαν συνολικά 60 άτομα, οι οποίοι παρακολούθησαν το 50ωρο πρόγραμμα, θεωρίας και πρακτικής, και έλαβαν Βεβαίωση Παρακολούθησης και πλέον είναι καθ’ όλα έτοιμοι για το επόμενο βήμα των εξετάσεων για την πιστοποίησή τους από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ΕΕΑ ΑΜΚΕ.

Η εκπαίδευση των κατασκευαστών είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της EXALCO. Το EEi σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ συνεχίζει την επιμόρφωση των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.