ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη

Την εκκίνηση του 8ου Κύκλου χαιρέτισε η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, καθώς και η ανώτερη διοίκηση της εταιρείας.

Το πρώτο μέρος των θεωρητικών μαθημάτων του 8ου Κύκλου του προγράμματος EUROPA THE LAB ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Ιανουαρίου. Στον Εκπαιδευτικό Κύκλο συμμετέχουν 24 κατασκευαστές, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές περιφέρειες της Κεντρικής και Β. Ελλάδος.

Την εκκίνηση του 8ου Κύκλου χαιρέτισε και η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης εκ μέρους της Ομοσπονδίας, δίνοντας το στίγμα του προγράμματος. Η κα Τζιρακιάν ευχήθηκε στους κατασκευαστές και για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας εμφατικά την αντίληψη της Europa για τους ίδιους και για το πρόγραμμα, καθώς και για την αγορά.

Ο κ. Παγιάτης έδωσε έμφαση στις ταχείες αλλαγές που έρχονται στα δεδομένα της αγοράς στις μέρες μας, με την τεχνολογία στην αιχμή των αλλαγών, αλλά παράλληλα και την αυστηροποίηση του κανονιστικού πλαισίου για τον κατασκευαστή αλουμινίου που καθιστά την Δια Βίου Μάθηση μια αναγκαία πραγματικότητα για κάθε επαγγελματία.

Εκ μέρους της Europa, το παρών σε όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου έδωσαν τα περισσότερα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, με προεξέχοντα τον Αναπληρωτή Γενικό Δ/ντή, Γιάννη Αρβανίτη που την πρώτη μέρα της έναρξης υποδέχθηκε τους εκπαιδευόμενους με ένα θερμό χαιρετισμό, επισημαίνοντας τις μεγάλες προσδοκίες της εταιρείας για τους ίδιους.

Παράλληλα, η υπεύθυνη του προγράμματος και Operation Assistant, Γιώτα Σιγανού, επεσήμανε τη σημασία που έχει η περιοχή για την Europa, αλλά και την αξία που έχει για την εταιρεία ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες ξεχωριστά, τονίζοντας πως το πρόγραμμα για πρώτη φορά διεξήχθη εκτός κεντρικών εγκαταστάσεων και με το σύνολο σχεδόν των υψηλόβαθμων στελεχών της Europa εκεί.

Το δεύτερο μέρος του κύκλου, στο οποίο εντάσσονται τα πρακτικά μαθήματα, θα υλοποιηθεί στις κεντρικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Οινόφυτα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η Europa, με πρώτο μέλημά της την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, δίνει έμφαση στον κατασκευαστή αλουμινίου, χτίζοντας μια αμφίδρομη σχέση συνέπειας και συνέχειας στον χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.