ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Φιλοξένησε την κοπή πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας

Στις εγκαταστάσεις της ALUMINCO στα Οινόφυτα Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Στις εγκαταστάσεις της ALUMINCO στα Οινόφυτα Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΣΕ, Παναγιώτης Σκιαδάς

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγίου Θωμά, Δερβενοχωρίων και Τανάγρας, Πατήρ Γεώργιος Μανωλόπουλος. Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΣΕ, Παναγιώτης Σκιαδάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά και τονίζοντας ότι στόχος του Συνδέσμου και των βιομηχανιών που τον απαρτίζουν είναι η ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, o οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε τη συνεισφορά του Συνδέσμου σε ένα οικοσύστημα που αναπτύσσεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σημειώνοντας ότι είναι μεταξύ των καθηκόντων των αιρετών να συνδράμουν με κοινές δράσεις και έργα τις προσπάθειες του Συνδέσμου.

Από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας και ο Επικεφαλής Εξαγωγών της ALUMINCO, Δημήτρης Καρράς

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανθεκτικότητα που έδειξε η βιομηχανία την περίοδο της κρίσης και στην αξία που αυτή έχει για την περιφερειακή και τοπική οικονομία αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ως επίσημη ομιλήτρια και η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, Θέμιδα Ευτυχίδου

Ο ΣΒΣΕ είχε την τιμή να φιλοξενεί στην εκδήλωση ως επίσημη ομιλήτρια τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας, Θέμιδα Ευτυχίδου, με θέμα «Εθνική Βιομηχανική Στρατηγική». Στην ομιλία της, η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στη δομή, τους στόχους και το σχέδιο δράσης (παρεμβάσεις και προϋπολογισμός) για την υλοποίηση της Εθνικής Βιομηχανικής Στρατηγικής, καθώς και στην πορεία υλοποίησής του.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που παρουσιάζουν για τη βιομηχανική δραστηριότητα και οικονομία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δύο έργα της ΟΧΕ Ασωπού, η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων, καθώς και η δημιουργία υποδομής για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση και Αξιοποίηση Βιομηχανικών Αποβλήτων.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, Ευάγγελος Κούκουζας, καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Ευβοίας και Ευρυτανίας, Παναγιώτης Αγνιάδης, Αθανάσιος Κυρίτσης, Ιωάννης Γεροντίτης και Χρήστος Τσάμπρας αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος της ALUMINCO, Αργύρης Καρράς (αριστερά) δίπλα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό

Η ALUMINCO, εταιρεία μέλος του ΣΒΣΕ, και χορηγός της εκδήλωσης, εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Δημήτρη Καρρά και Αργύρη Καρρά όπου ως καλοί οικοδεσπότες καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, με τον Δημήτρη Καρρά, να αναφέρει σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενούμε την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) στις εγκαταστάσεις μας. Ως εταιρεία από την ίδρυσή μας, μέχρι και σήμερα, βρισκόμαστε δίπλα στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε. Εμείς, ως εκπρόσωποι της δεύτερης γενιάς, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσφορά αυτή, ενώ απηύθυνε ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά».

Η εκδήλωση καλύφθηκε από το κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδος, με χορηγούς τις εταιρείες μέλη του Συνδέσμου, ALUMINCO και ELVALHALCOR και υποστηρικτή τη ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.