ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Εορταστική εκδήλωση Κοπής Πίτας στις 12 Φλεβάρη!

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι σε συνεργασία με την εταιρεία Profilmedia στον Πολυχώρο “Terra Verde” στη Νίκαια.

Έπειτα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις των περασμένων ετών η ΕΝΚΑΣ Πειραιά, Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες Ευχές για την Καινούρια Χρονιά διοργανώνει και φέτος εκδήλωση για την Κοπή Πίτας, όπου θα δώσουν το «παρών» τα μέλη της, φίλοι και συνεργάτες.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι σε συνεργασία με την εταιρεία Profilmedia, η οποία έχει αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη, στον Πολυχώρο “Terra Verde” 7ης Μαρτίου 49 (πρώην Κονδύλη), 184 50 Νίκαια.

H συμβολή των Χορηγών στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης είναι σημαντική. Συμμετέχουν και στηρίζουν Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου.

Μεγάλοι Χορηγοί: Europa, Aluminco, Alumil, Elvial, Biopanel, Power Lock, Extraplastica-ExtraColor

Χορηγοί: Etem, Exalco, Metaloumin, Neokem , Αθηναίος ΑΕ, Analko, Alsyk Group, Panidis, Team Roll, Domus, Altom, Somfy, Κοταρίδης ΑΕ, Alfa – Alousystem.

Υποστηρικτές: Elval Colour, GS Στατηγέλλης, Architectural Aluminium Academy (AAA), Doukas, Europa THE LAB, NXS, Themelio Software, RMV, Aperto, Security Lock, Hermis, Cal, Πάγκαλος, Electronic Door, Bostik

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil Energy, www.profilnet.gr, Aluminium magazine, www.alunet.gr, Kτίσμα+αλουμίνιο, www.aludata.gr, Themelio Software

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.