ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Εκπαίδευση Alumilers σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε διήμερη εκπαίδευση σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας και εκκένωσης κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Σε συνεργασία με την εταιρεία «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ», πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη διήμερη εκπαίδευση σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας και εκκένωσης κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 14 άτομα, τα οποία αποτελούν την εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας της ALUMIL, η οποία είναι υπεύθυνη για:

  • Την ενημέρωση και εκπαίδευση των υπόλοιπων Alumilers σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας.
  • Την οργάνωση και πραγματοποίηση ασκήσεων εκκένωσης.
  • Τον σχεδιασμό ενδεχόμενου πλάνου διαφυγής.
  • Την ομαλή και ασφαλή εκκένωση του κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.