ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Σταθερά πιστή στο πλάνο στήριξης των εκδηλώσεων της ΕΝΚΑΣ

Για την ALUMINCO έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη της Ένωσης Πειραιά και των μελών της και γενικότερα του συνόλου των τοπικών ενώσεων στην Ελλάδα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον κλάδο του αλουμινίου.

Η ALUMINCO, από την αρχή της δραστηριότητάς της επενδύει στην υλοποίηση ενός διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον κλάδο αλουμινίου τόσο σε επίπεδο ομοσπονδιών και ενώσεων, όσο και μεμονωμένων σωματείων και οργανισμών.

Για άλλη μια φορά, στηρίζει και συμμετέχει με τη Μεγάλη Χορηγία της στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Κατασκευαστών Αλουμίνιου – Σιδηρού Πειραιά (ΕΝΚΑΣ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 12:00, στον Πολυχώρο “Terra Verde” στη Νίκαια.

Για την ALUMINCO έχει μεγάλη σημασία η έμπρακτη στήριξη στους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου. Έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όμως, και η ενίσχυση της Ένωσης Πειραιά και των μελών της που αποτελούν, όπως το σύνολο των τοπικών ενώσεων στην Ελλάδα, την αιχμή του δόρατος στον κλάδο του αλουμινίου.

Η χορηγία της ALUMINCO καταδεικνύει και την πρόθεσή της, σε συνεργασία  με τον πρόεδρο της ΕΝΚΑΣ, να ενισχύσει περαιτέρω τις δράσεις των μελών της Ένωσης, αναδεικνύοντας το έργο τους, την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.