ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στήριξε με χορηγία το 1ο In Pool TRIathlon, Chalandri 2023

Ενεργά και διαχρονικά η ΕΤΕΜ συνεχίζει να στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις που προάγουν τη δύναμη, την αντοχή και την προσήλωση στον σκοπό.

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ένωσε για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE και αποτέλεσε έναν από τους ουσιαστικούς συντελεστές της αθλητικής διοργάνωσης του 1ου In Pool TRIathlon, Chalandri 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό, που επέδειξαν οι συμμετέχοντες του 1ου In Pool TRIathlon, Chalandri 2023, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει άμεση σχέση με την επιχειρηματική της φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.