ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Χορηγός στο 1ο DOMa Diaries

Σταθερά δίπλα στον χώρο της ελληνικής αρχιτεκτονικής η ETEM στηρίζει τη νέα σειρά ημερίδων DOMa Diaries.

Με το βλέμμα μας στραμμένο στην απεικόνιση της μελλοντικής ελληνικής πόλης, η ETEM συμμετέχει στη νέα σειρά ημερίδων DOMa Diaries.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη, δέκα καταξιωμένοι αρχιτέκτονες θα παρουσιάσουν ένα έργο τους που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Τα αρχιτεκτονικά γραφεία που συμμετέχουν είναι τα: 314 Architecture Studio, AETER Architects, Biris-Tsiraki Architects, Buerger Katsota Architects, DECA Architecture, Dimitris Thomopoulos Architects, Divercity Architects, en-route-architecture—, H. Pangalou & Associates και Neiheiser Argyros.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.