ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

MACO: Τα προϊόντα της εταιρείας βρέθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν από τους ανθρώπους της MACO στον χώρο της έκθεσης που περιλάμβανε επιλεγμένα δείγματα από την πλούσια γκάμα της εταιρείας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023, η MACO περιοδεύει σε 20 χώρες με 80 σταθμούς, καλύπτοντας ένα ευρύ πρόγραμμα προβολής των προϊόντων της σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων και εμπόρους.

Σε έναν εντυπωσιακό αυτοκινούμενο εκθεσιακό χώρο, παρέχει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εκάστοτε περιοχής να δουν από κοντά και να απολαύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα συστήματά της.

Στις 20 Φεβρουαρίου το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό της MACO βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Μουσείο Οίνου στη Αθήνα, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Επιστημών Νόεσις.

Επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν από τους ανθρώπους της MACO στον χώρο της έκθεσης που περιλάμβανε επιλεγμένα δείγματα από την πλούσια γκάμα της εταιρείας.

Το πλούσιο πορτφόλιο της MACO περιλαμβάνει πλήρως ηλεκτρονικά συστήματα κλειδώματος (σύστημα INSTICT), αυτόματες και ημιαυτόματες κλειδαριές, μηχανισμούς κουφώματος με μεγάλο εύρος εφαρμογών, την επαναστατική συρόμενη-ανοιγόμενη πόρτα InfinityView, παρεμβύσματα, εξαρτήματα, αυτοματισμούς κ.ά.

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση στον επαγγελματία, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα των αναγκών του όπως μπόρεσαν και να διαπιστώσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κινητή έκθεση της MACO σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.