ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Έκλεισε ο 8ος Κύκλος του THE LAB με συμμετοχές από την Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Κύκλος του Europa THE LAB. Μέσα στον Μάρτιο ξεκινά ο 9ος Κύκλος του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε και ο 8ος Κύκλος του EUROPA THE LAB, με την ολοκλήρωση του 2ου μέρους που περιλάμβανε όλα τα πρακτικά μαθήματα του προγράμματος. Με συμμετοχή 24 κατασκευαστών με έδρες στην Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα, η Europa σηματοδότησε την ολοκλήρωση του Κύκλου με την καθιερωμένη εκδήλωση στις κεντρικές εγκαταστάσεις του EUROPA THE LAB στα Οινόφυτα.

Όλοι οι συμμετέχοντες κατασκευαστές παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες εξετάσεις για την Πιστοποίηση Επιτυχούς Παρακολούθησης που χορηγεί η Europa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο μέρος του 8ου κύκλου, που αποτελούνταν από το θεωρητικό μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Europa στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετακινήθηκε εκτός των κεντρικών εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, με την πλειονότητα των υψηλόβαθμων στελεχών επίσης να δίνουν το «παρών» με προεξέχουσα την Αντιπρόεδρο & Δ/νουσα Σύμβουλο της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν και τον αναπληρωτή Γενικό Δ/ντή και R&D Director, Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια του Α’ Μέρους κοντά στους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και δόθηκε προτεραιότητα με βάση τη σειρά των αιτήσεων. Η υπεύθυνη του προγράμματος και Operation Assistant της Europa, Γιώτα Σιγανού, επεσήμανε στην καταληκτική τελετή ότι η εταιρεία θα επανέλθει στην περιοχή και για επόμενο κύκλο, εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο δυναμικός χαρακτήρας του προγράμματος αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, καθώς στις θεματικές ενότητες προστέθηκε ο «Αυτοματισμός», ξεκινώντας έτσι μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Somfy.

Για την Europa ο πελατοκεντρισμός δεν είναι μια απομακρυσμένη έννοια, όπου η ποιότητα του τελικού προϊόντος περιορίζεται στα στενά όρια της εκάστοτε επιχείρησης. Για την Europa κάθε κρίκος της αλυσίδας του τελικού προϊόντος είναι εξίσου σημαντικός, με απόδειξη την απόλυτη προτεραιότητα και σημασία που δίνει στο πρόγραμμα.

Ο 9ος Κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο στις εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.