ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΣυνεντευξεις

ALUMIL: Νέα σειρά συνεντεύξεων στο Blog της “The Architect Series”

Η ALUMIL εγκαινιάζει μια νέα σειρά συνεντεύξεων για το Blog της, υπό τον τίτλο “The Architect Series”, με πρώτο καλεσμένο τον αρχιτέκτονα Γιώργο Χορόζογλου.

Η ALUMIL βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην αρχιτεκτονική κοινότητα της χώρας μας και ακολουθεί από κοντά τις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου. Σε συνέχεια των ενεργειών της εταιρείας για ανάδειξη των ανθρώπων που αποτελούν την καρδιά της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, εγκαινιάζεται μια νέα σειρά συνεντεύξεων για το Blog της, υπό τον τίτλο “The Architect Series”.

Πρόκειται για video – συνεντεύξεις που θα φιλοξενούν εκλεκτά μέλη της αρχιτεκτονικής κοινότητας της χώρας και θα «φωτίζουν» ενδιαφέροντα σημεία και σημαντικούς σταθμούς της επαγγελματικής τους πορείας. Παράλληλα, κοινός παρονομαστής των αρχιτεκτόνων και αρχιτεκτονισσών που θα παρουσιαστούν είναι η συνεργασία τους με την ALUMIL και η χρήση προηγμένων συστημάτων της εταιρείας σε project τους.

Πρώτος καλεσμένος στο The Architect Series είναι ο αρχιτέκτονας Γιώργος Χορόζογλου (SCHEMA 4), ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στον χώρο και με εμβληματικά έργα που έχουν αφήσει το ξεχωριστό τους αποτύπωμα.

Δείτε τη συνέντευξη στο Blog: https://blog.alumil.com/the-architect-series-horozoglou/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.