ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL institute – Η Exalco ιδρύει το δικό της Ινστιτούτο Εκπαίδευσης

Το EEi ιδρύεται με την επιστημονική συνεργασία της ΠΟΒΑΣ και του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το EEi – Exalco Educational institute, έχει ως στόχο να παρέχει σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που θα τους δώσει την δυνατότητα να ενισχύσουν τις πρακτικές γνώσεις για την ορθή εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών κατά την κατασκευή και εγκατάσταση των κουφωμάτων, ενώ παράλληλα θα εμβαθύνει τις θεωρητικές γνώσεις αναλύοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου μέχρι και το after sales service μετά την τοποθέτηση των κουφωμάτων.

Άλκηστη Κατσιάβα
Η Άλκηστη Κατσιάβα

Στην EXALCO πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στις κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου θα αποτελέσει το μοχλό ανάπτυξης των επιχειρήσεων του κλάδου τα επόμενα έτη, στο έντονα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται καθημερινά“, δηλώνει η δ/ντρια μάρκετινγκ της εταιρίας κα Άλκηστη Κατσιάβα.

Την Τρίτη 28/3 ξεκινάει ο 1ος εκπαιδευτικός κύκλος για την περιοχή της Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» έχει διάρκεια 50 ωρών, απευθύνεται στους εργαζόμενους – κατασκευαστές του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και διοργανώνεται με την επιστημονική επιμέλεια και συνεργασία της ΠΟΒΑΣ και του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ο 1ος εκπαιδευτικός κύκλος ξεκινά την Τρίτη 28/3 και αφορά τους κατασκευαστές αλουμινίου της Θεσσαλίας. Για να δηλώσετε συμμετοχή: https://bit.ly/3kYJ28X

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα για μετέπειτα συμμετοχή σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων και δεξιοτήτων από ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISΟ/IEC 17024.

Θέλοντας να εξελίξει τις ενέργειες του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου EEi – Exalco Educational institute, η EXALCO δημιούργησε καινοτόμες δράσεις όπως το Summer School, που σκοπός της είναι μέσω της εκπαιδευτικής επίσκεψης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, να παρουσιάσει θεματικές δραστηριότητες όπως την βιομηχανική ανταγωνιστικότητα και την τεχνολογική βιωσιμότητα του αλουμινίου. Ακόμη μια δράση είναι το Job Club όπου θα δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, αλλά και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των κατασκευαστών.

Για πληροφορίες & εγγραφές επικοινωνήστε:
  • ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ: Τηλ. επικοινωνίας: 2410 554026, Υπ. επικοινωνίας: κ. Κορδελά Ελευθερία
  • EXALCO: Τηλ. επικοινωνίας: 2410 688526, Υπ. επικοινωνίας: κ. Κατσιάβα Άλκηστις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.