ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και με το εξώφυλλο αφιερωμένο στις αντικωνωπικές λύσεις της IDECO.

 

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και με το εξώφυλλο αφιερωμένο στην εξαιρετικά δυναμική εταιρεία παραγωγής αντικωνωπικών συστημάτων με έδρα τη Β. Ελλάδα, IDECO.

Στο εσωτερικό του περιοδικού θα βρείτε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την ελληνική αγορά διέλασης για στις επιδόσεις της την περασμένη χρονιά αλλά και εκτιμήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει να διαβάσετε και το πλούσιο αφιέρωμα του περιοδικού στο έτοιμο κούφωμα. Μία ραγδαίως αναπτυσσόμενη και δυναμική αγορά που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Στο αφιέρωμα θα βρείτε κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς που παρέχουν υψηλής ποιότητας έτοιμο κούφωμα στον επαγγελματία κατασκευαστή.

Η ALUMIL πίστη στο στρατηγικό της όραμα για ένα βιώσιμο πλανήτη παρουσιάζει ένα φιλόδοξο τριετές πλάνο για την ενίσχυση της βιωσιμότητας στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης. Λεπτομέρειες για τους στόχους αειφορίας ESG που έχει θέσει η εταιρεία έως το 2025, θα βρείτε στο νέο τεύχος το “aluminium magazine”.

Επιπρόσθετα αξίζει της προσοχής σας ένα λαμπρό παράδειγμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που παρουσιάζουμε στο περιοδικό. Η εταιρεία ALUMINCO, με το “Kotsikia Project” έβαλε και αυτή το δικό της λιθαράκι ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα στην κοινότητα της Κοτσικιάς, στην πολύπαθη Εύβοια που τόσο έχει πληγεί από τις φυσικές καταστροφές τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη της κας Γιώτας Σιγανού, υπεύθυνης του εκπαιδευτικού προγράμματος για κατασκευαστές Europa THE LAB. Η κα Σιγανού μιλάει για το παρόν και το μέλλον της επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Europa σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ, ενώ ταυτόχρονα σειρά από  κατασκευαστές που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, μοιράζονται τις εντυπώσεις τους!

Σε επίπεδο συστημάτων αξίζει να διαβάσετε την παρουσίαση του νέου ALBIO 225 SLIM της EXALCO που σχεδιάστηκε για να αναβαθμίσει τις κλασικές λειτουργίες ενός συρόμενου συστήματος.

Η ψηφιοποίηση είναι μία επανάσταση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και σταδιακά απλώνεται σε κάθε πτυχή της οικονομικής δραστηριότητας. Σε αυτή τη νέα εποχή ανοίγονται νέες ευκαιρίες για τους κατασκευαστές κουφωμάτων μέσω των ψηφιακών διαδικασιών, προϊόντων, δοκιμών και υπηρεσιών, όπως αναδεικνύει το ift ROSENHEIM HELLAS στην καθιερωμένη τεχνική του αρθρογραφία.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.