ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Εμπλουτίζει το website της με 5 νέες γλώσσες!

Η NEOKEM προχώρησε στην περαιτέρω ανάπτυξη και επικαιροποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της www.neokem.eu με την προσθήκη 5 επιπλέον γλωσσών!

Η NEOKEM για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει αναπτύξει μια δυναμική και συστηματική διεθνή δραστηριότητα σε περισσότερες από 25 χώρες, επιλέγοντας συνεργάτες που μοιράζονται τις αξίες και το όραμά της για το μέλλον.

Στο  πλαίσιο αυτό, της εξωστρέφειας της εταιρείας, και ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγορών της, προχώρησε στην περαιτέρω ανάπτυξη και επικαιροποίηση της επίσημη ιστοσελίδας της www.neokem.eu με την προσθήκη 5 επιπλέον γλωσσών.

Ο ιστότοπος της ΝΕΟΚΕΜ είναι πλέον διαθέσιμος σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά, τσεχικά, πολωνικά και βουλγαρικά. Ο επισκέπτης του website  έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί με ευκολία μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό μενού και ενημερωμένο περιεχόμενο, βρίσκοντας εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.