ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει με χορηγία τη σειρά ημερίδων “DOMa Diaries”

Σταθερά δίπλα στην ελληνική αρχιτεκτονική, η Europa στηρίζει χορηγικά τη σειρά ημερίδων “DOMa Diaries”, δηλώνοντας «παρών» στην πρώτη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Europa στήριξε ως χορηγός τη νέα σειρά ημερίδων “DOMa Diaries” που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Η νέα σειρά ημερίδων στοχεύει στην απεικόνιση του μέλλοντος της ελληνικής πόλης. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης, δέκα καταξιωμένοι αρχιτέκτονες παρουσίασαν ένα έργο τους που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, τα γραφεία που παρουσίασαν τα έργα τους ήταν τα 314 Architecture Studio, AETER Architects, Biris-Tsiraki Architects, Buerger Katsota Architects, DECA Architecture, Dimitris Thomopoulos Architects, Divercity Architects, en-route-architecture—, H. Pangalou & Associates και Neiheiser Argyros.

Μεγάλος αριθμός αρχιτεκτόνων έδωσε το «παρών» και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ακολούθησε δείπνο μεταξύ των αρχιτεκτόνων και των χορηγών, όπου συμμετείχε ο Αρχιτέκτων και Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων της Europa, Βαγγέλης Σωτηρίου.

Εντός των θεματικών της εκδήλωσης βρέθηκαν οι μορφολογικές αναζητήσεις των κτιρίων, η σύνδεση με την ιστορία, τόσο των κτιρίων όσο και του τόπου, η σύνδεση με τους υπαίθριους χώρους και η λιτή αρχιτεκτονική της δεκαετίας του ’60.

Η επόμενη ημερίδα της σειράς DOMa Diaries θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.