ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Εκπαίδευση 250 κατασκευαστών στη Ρουμανία!

Γνώση χωρίς σύνορα για την Architectural Aluminium Academy, η οποία ολοκλήρωσε πρόγραμμα εκπαίδευσης 250 κατασκευαστών στη Ρουμανία.

Με έμφαση στην εξωστρέφεια και με όραμα τη μετάβαση του κατασκευαστικού κλάδου σε μια νέα εποχή, αυτή του βιώσιμου σχεδιασμού και της βιώσιμης κατασκευής κτιρίων, η Architectural Aluminium Academy (AAA), σε συνεργασία με την ALUMIL Ρουμανίας, πραγματοποίησε μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας (Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα και Ιάσιο), δίνοντας την ευκαιρία σε 250 κατασκευαστές να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην ορθή εγκατάσταση κουφωμάτων, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν στις βέλτιστες πρακτικές για την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, στη χρήση κατάλληλων υλικών στεγανοποίησης, καθώς και στην αντιμετώπιση προβλημάτων κατά την εγκατάσταση. Επιπλέον, οι κατασκευαστές είχαν τον χρόνο να συζητήσουν με τους εισηγητές για τις καθημερινές προκλήσεις στη δουλειά τους αλλά και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται συχνά σε έργα που αναλαμβάνουν.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης και έναν χρήσιμο Τεχνικό Οδηγό Εγκατάστασης Κουφωμάτων με όλα τα θέματα που καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η AAA επενδύει συστηματικά σε δράσεις που αποσκοπούν στη συνεχή ενημέρωση και ανάπτυξη των κατασκευαστών γύρω από τις νέες τάσεις, εξελίξεις και προκλήσεις του κατασκευαστικού κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Ακαδημία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξειδικευμένα στελέχη της ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.