ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Παρούσα σε εκδήλωση του Σωματείου Τρικάλων

Μετά από πρόσκληση, ο Πρόεδρος, καθώς και οι Α & Β Αντιπρόεδροι της ΠΟΒΑΣ βρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων».

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ο Α’ αντιπρόεδρος, Λάζαρος Ασλανίδης και ο Β’ αντιπρόεδρος, Ελευθέριος Πλαστάρας, παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του «Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων» στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος, ο Αλέξανδρος Δημόπουλος, Πρόεδρος του «Συνδέσμου Μεταλλουργών Μαγνησίας» και από το «Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων» ο Πρόεδρος, Ιωακείμ Μπαχατήρογλου και ο Γενικός Γραμματέας, Λάζαρος Χατζηεφραιμίδης.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, παρουσία του Προέδρου του «Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων», Χρήστου Γκαραγκούνη, χαιρετίζει την εκδήλωση

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων είπε «η θλίψη από την τραγωδία στα Τέμπη μας βαραίνει όλους και επισκιάζει κάθε δραστηριότητα μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Οι μικρές επιχειρήσεις επιβιώνουν πολύ δύσκολα μετά από διαδοχικές και ταυτόχρονες κρίσεις και οι προσδοκίες για το άμεσο μέλλον καταγράφουν αρνητικό πρόσημο».

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Λάζαρος Ασλανίδης χαιρέτισε και αυτός με τη σειρά του την εκδήλωση

Ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Σωματείου, Χρήστο Γκαραγκούνη, τον Γενικό Γραμματέα, Χρήστο Παπαευθυμίου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, ενώ συνεχάρη το Σωματείο για τη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων, όπου δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.