ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Union Profile: Δυναμική παρουσία στο έτοιμο κούφωμα

Με εκατοντάδες ευχαριστημένους συνεργάτες επαγγελματίες, η Union Profile εξελίσσεται διαρκώς και συνεχίζει να καινοτομεί, έχοντας ως βασικό στόχο την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, την ευελιξία και προνομιακές τιμές για τους συνεργάτες της στο έτοιμο κούφωμα όπως επίσης στο ρολό και τη σήτα.

Η Union Profile είναι μία πρωτοπόρος και συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων από αλουμίνιο και PVC. Ιδρύθηκε το 1998 με όραμα, πάθος και μεράκι για την κατασκευή παραθύρων και θυρών υψηλής ποιότητας καθώς και προσφορά κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών.

Με δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή κουφωμάτων, έχοντας ταυτόχρονα βαθιά κατανόηση των αναγκών της αγοράς, των επαγγελματιών, των κατασκευαστικών εταιρειών και των τεχνικών γραφείων, κατασκευάζει και διαθέτει προς τους επαγγελματίες έτοιμα κουφώματα και ειδικές κατασκευές αλουμινίου & PVC.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις κατασκευαστή, από τις κορυφαίες ελληνικές και γερμανικές εταιρείες διέλασης, σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ISO. Έχει μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, έχοντας ήδη ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται με γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή και την ενεργειακή απόδοση. Η κατασκευή τους γίνεται μόνο από υψηλής ποιότητας σύγχρονα προφίλ αλουμινίου και PVC, γνωστά για την τεχνολογία, το design και την ανθεκτικότητά τους. Τα προφίλ προμηθεύονται από τις κορυφαίες εταιρείες διέλασης που καινοτομούν σε εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Παράλληλα, διαθέτει ένα στόλο από μικρά και μεγάλα φορτηγά, καθώς και συσκευαστήρια για την κάλυψη των αναγκών πανελλαδικά.

Η ομάδα των 130 και πλέον έμπειρων τεχνικών, μηχανικών και συμβούλων πωλήσεων, συνεργάζονται για να διασφαλίσουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, γρήγορη παράδοση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales και εξυπηρέτησης. Καλύπτονται όλες οι ανάγκες, δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.

Νέες επενδύσεις

Η εταιρεία είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα έργα. Η Union Profile έχει σημαντική παρουσία σε έργα του ιδιωτικού και τουριστικού τομέα για πάνω από 25 χρόνια, με εκατοντάδες σημαντικά έργα σε όλη τη χώρα. Για την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών, έγινε αναδιοργάνωση των αποθηκών με έμφαση στη λειτουργία με σειρά επιλογής.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζει τη μεταφορά σε νέο χώρο 2 γραμμών PVC και δημιουργία τρίτης γραμμής κουφωμάτων αλουμινίου για να καλυφθούν οι ανάγκες ζήτησης άμεσα και με ταχύτητα στην παράδοση, ενώ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου εργοστασίου για κούφωμα ξύλο – αλουμίνιο, χαλύβδινα κουφώματα και σήτες.

100 μονάδες κουφωμάτων ημερησίως

Καθημερινά ολοκληρώνονται και παραδίδονται 10 – 15 έργα, ενώ η δυναμικότητα παραγωγής είναι γύρω στα 100 μονάδες (τμχ) κουφωμάτων/βάρδια. Η εταιρεία ακολουθεί σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία. Αποτελείται από 30 διοικητικούς υπαλλήλους στα παρακάτω τμήματα, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Τμήματα: Διοίκηση, προσφορές, χονδρική, εξαγωγές, σχεδιασμού ξύλου, μηχανικών έρευνας & ανάπτυξης, τεχνικό, παραγωγή, ανακαινίσεις, after sales, marketing.

Παραγωγικές εγκαταστάσεις

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας και δίνουν τη δυνατότητα μαζικής παραγωγής και μεταποίησης έτοιμου κουφώματος. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό, καθώς και συσκευαστήρια, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και ασφαλή μεταφορά.

Επιπλέον, οι σήτες και τα ρολά κατασκευάζονται στο εργοστάσιο, δίνοντας έτσι πλεονέκτημα στον επαγγελματία, καθώς του προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος. Οι αποθήκες διαθέτουν μεγάλη επάρκεια Α’ υλών ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις κατασκευαστικές ανάγκες.

Οι άνθρωποι της εταιρείας

Η Union Profile έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, συνεχίζει να παρέχει βέλτιστες συνθήκες εργασίας, καθώς και ένα ελκυστικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αναπτύσσοντας περαιτέρω σύγχρονους τρόπους εργασίας.

Για να αντιμετωπίσει την έλλειψη καταρτισμένου προσωπικού που αντιμετωπίζει η χώρα, προσλαμβάνει νέους ανθρώπους και τους εκπαιδεύει καθημερινά, με απώτερο στόχο να στελεχώσει το παραγωγικό δυναμικό και να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.

Συνεργάτες όχι απλά πελάτες

Με εκατοντάδες ευχαριστημένους συνεργάτες επαγγελματίες, η Union Profile εξελίσσεται διαρκώς και συνεχίζει να καινοτομεί, έχοντας ως βασικό στόχο την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και προνομιακές τιμές για τους συνεργάτες της στο έτοιμο κούφωμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.