ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση BAU 2023 στο Μόναχο

Για 13η συνεχόμενη φορά η ALUMIL συμμετέχει στην BAU, έχοντας ως εκθέματά της τα κορυφαία συστήματα που έχει αναπτύξει μέχρι και σήμερα.

Δυναμική και υπερπλήρης αναμένεται να είναι η παρουσία της ALUMIL στη BAU 2023, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την αρχιτεκτονική, τα δομικά υλικά και συστήματα. Με τη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί 17 με 22 Απριλίου στο Μόναχο, η BAU υπερβαίνει τον μισό αιώνα ζωής, καθώς εδώ και 5 δεκαετίες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κλάδων που δραστηριοποιούνται γύρω από τη δόμηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συμμετοχή της ALUMIL έχει στόχο να υπογραμμίσει τον προϊοντικό πλουραλισμό της. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο 288 τ.μ., θα παρουσιαστούν κορυφαία συστήματα της εταιρείας που χρησιμοποιούνται σε εμβληματικά έργα μεγάλης κλίμακας σε όλο τον κόσμο, προϊόντα που επιλέγονται για σύγχρονες κατοικίες και αναβαθμίζουν την ενεργειακή τους αυτονομία, outdoor επιλογές για πέργκολες, περιφράξεις, αυλόπορτες, επένδυση τοιχοποιίας, αλλά και συστήματα που εκτίθενται για πρώτη φορά και πρόκειται να λανσαριστούν εντός του έτους στην αγορά.

Παράλληλα, θα αναδειχθεί το έργο που προσφέρει στην εκπαίδευση και κατάρτιση του κλάδου των κατασκευαστών η Architectural Aluminium Academy, το Κέντρο Καινοτομίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, στο οποίο η ALUMIL συμπράττει μαζί με δύο κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας και με σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας.

Η BAU 2023 πρόκειται για ακόμη μια φορά να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αρχιτεκτονική και τις κατασκευές. Η 13η συνεχόμενη συμμετοχή της ALUMIL στην κορυφαία έκθεση επιβεβαιώνει την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας εκεί που χτυπάει η «καρδιά» της καινοτομίας στις σύγχρονες κατασκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της ALUMIL στη BAU 2023, επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.