ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Δυναμική παρουσία στην έκθεση BIG5 GLOBAL 2023 στο Dubai

Η VIOMAL, έχοντας ήδη παρουσία στη Μέση Ανατολή, επανήλθε στη BIG5 Dubai ανανεωμένη και προσηλωμένη στη στρατηγική της εξωστρέφειας.

Η VIOMAL, Ελληνική βιομηχανία μορφοποίησης αλουμινίου και θυγατρική της ElvalHalcor, ολοκλήρωσε τον Δεκέμβριο τη συμμετοχή της στις διεθνείς εκθέσεις για το 2023.

Με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η ομάδα της VIOMAL δήλωσε τη δυναμική της παρουσία στην BIG5 Global 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο DWTC του Dubai.

Η εταιρεία, έχοντας ήδη παρουσία στη Μέση Ανατολή, επανήλθε στη BIG5 Dubai ανανεωμένη και προσηλωμένη στη στρατηγική της εξωστρέφειας. Αξιοποιώντας τη μεγάλη γκάμα καινοτόμων συστημάτων σκίασης που διαθέτει, είχε την ευκαιρία να διερευνήσει ευκαιρίες ανάπτυξης νέων εμπορικών συμφωνιών στις χώρες της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο.

Η παρουσία της VIOMAL, αλλά και 56 ακόμα Ελληνικών Εταιρειών που συμμετείχαν στο Greek Pavilion της BIG 5 2023 στέφθηκε με επιτυχία, με τη σημαντική υποστήριξη της Enterprise Greece και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η BIG5 Dubai αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο της οικοδομής παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας ισχυρές παρουσίες παραγωγών, εμπόρων και πλήθος επισκεπτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.