ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΒΙΟΚΑΛ: Υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας στις μήτρες διέλασης αλουμινίου

Με μοναδικό στόχο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών, η ΒΙΟΚΑΛ επενδύει συνεχώς σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα σχεδιαστικά προγράμματα.

Η ΒΙΟΚΑΛ δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή εργαλείων, μητρών και καλουπιών διέλασης αλουμινίου. Ιδρυτής της είναι ο Ιωάννης Τομπουλίδης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών -αρχικά στη επιδιόρθωση και έπειτα στην κατασκευή- στον χώρο.

Ο ιδρυτής της ΒΙΟΚΑΛ έχει πλέον μεταλαμπαδεύσει την πλούσια γνώση και εμπειρία του στη νεότερη γενιά. Η Μαρία Τομπουλίδου, υπεύθυνη στο τμήμα παραγωγής και μελέτης και η Νικολέττα Τομπουλίδου από το τμήμα πωλήσεων και εξαγωγών, κρατούν τη ΒΙΟΚΑΛ στις ράγες της συνεχούς ανάπτυξης, με υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας στον χώρο των μητρών διέλασης αλουμινίου.

Με μοναδικό στόχο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία βελτίωσε τις διαδικασίες μελέτης και κατασκευής μίας μήτρας, επενδύοντας σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα σχεδιαστικά προγράμματα. Παράλληλα εξέλιξε τις μηχανουργικές κατεργασίες και επένδυσε στην περαιτέρω εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ακούραστα συνεχίζει να επενδύει σε τεχνογνωσία προς ικανοποίηση των απαιτητικών πελατών της, των οποίων οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας γίνονται κίνητρο για την αυτοβελτίωση της ίδιας.

Η παραγωγή της ΒΙΟΚΑΛ φτάνει τις 2.400 μήτρες τον χρόνο, με μία πλούσια βιβλιοθήκη μελετών 20.000 σχεδίων προφίλ όλων των μορφών. Στην προϊοντική γκάμα της περιλαμβάνονται τόσο σωληνωτές μήτρες (απλές μορφές σωληνωτών προφίλ έως πιο πολύπλοκες) όσο και απλές (λάμες, πι, ταφ κ.ά. μέχρι και πιο περίπλοκες μορφές απλών προφίλ).

Μελέτη – Σχεδίαση – Παραγωγή

Όλα τα τμήματα της εταιρείας ΒΙΟΚΑΛ λειτουργούν με στόχο την άριστη ποιότητα. Το εξειδικευμένο τμήμα μελέτης και σχεδίασης μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση του πελάτη και μέσα από μία σχέση αρμονικής συνεργασίας να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας που διαθέτει η δυναμική εταιρεία, έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση όσο εξειδικευμένη και αν είναι αυτή.

Υπηρεσίες μετά πώλησης

Η τεχνική υποστήριξη και μετά την κατασκευή της μήτρας είναι ένα από τα σημεία που διαφοροποιούν τη ΒΙΟΚΑΛ. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, διασφαλίζοντας την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής της μήτρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.