ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Παραγωγικό κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων COMET S6 HP

Το COMET S6 HP είναι ένα σύγχρονο κέντρο κατεργασίας με 4 άξονες και δύο τρόπους λειτουργίας.

Το COMET S6 HP που διαθέτει η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά είναι ένα παραγωγικό κέντρο επεξεργασίας CNC με 4 άξονες, σχεδιασμένο για ράβδους εργασίας ή εξαρτήματα από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά και χάλυβα. Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας:

Α) Σε κατάσταση μονής ζώνης, για την κατεργασία ολόκληρων ράβδων σε μια ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7,5 μ.

Β) Σε διπλή λειτουργία, για την κατεργασία πολλαπλών τεμαχίων στους δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας.

Όλοι οι άξονες CNC είναι απόλυτοι και δεν απαιτούν επανατοποθέτηση κατά την επανεκκίνηση του μηχανήματος. Το μηχάνημα στην έκδοση HP διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες, οι οποίοι, σε διπλή λειτουργία, επιτρέπουν την τοποθέτηση των σφιγκτήρων και των αναστολέων αναφοράς, σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας του άξονα στο αντίθετο πεδίο εργασίας.

Ο 4ος άξονας επιτρέπει στον ηλεκτροστροφέα να περιστρέφεται σε CNC από -120° έως +120° σε οριζόντιο άξονα, για να επεξεργάζεται την κορυφή και τις πλευρικές επιφάνειες του προφίλ. Διαθέτει ένα γεμιστήρα εργαλείων 10 θέσεων, στον γερανό (άξονας Χ), με δύο κατάλληλες θέσεις για τη συγκράτηση μιας λεπίδας με μέγιστη διάμετρο 250 χιλ. και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας.

Το κινητό τραπέζι εργασίας διευκολύνει πλήρως την εργονομία της εργασίας φόρτωσης / εκφόρτωσης του τεμαχίου εργασίας και αυξάνει σημαντικά το τμήμα μηχανικής κατεργασίας στον άξονα Υ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.