ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Χορηγός στο THESSALY PADEL TOUR (TPT)

Σταθερά δίπλα σε δράσεις που αφορούν στον αθλητισμό, η ETEM στηρίζει το PADEL TOURNAMENT που πραγματοποιείται συγχρόνως σε πέντε Club της Λάρισας και του Βόλου.

Πέντε Padel clubs –360 Padel Club (Λάρισα), Tennis & Padel Hall (Λάρισα), Tennis Life Club (Λάρισα), Head Padel Park (Λάρισα) και Egalite Padel & Tennis (Βόλος)– ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το μεγαλύτερο PADEL TOURNAMENT στη Θεσσαλία.

Αθλητές από όλες τις κατηγορίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο “TPT” σε ένα τουρνουά που διεξάγεται συγχρόνως και στα 5 Clubs και το οποιο στηρίζει με χορηγία η ETEM.

Η διοργάνωση, με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, θα διαρκέσει συνολικά 4 μήνες και χωρίζεται σε 5 rounds και ένα μεγάλο τελικό!

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 16-18 Ιουνίου για την ανάδειξη των πρωταθλητών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί έως τώρα σε τουρνουά Padel στην περιφέρεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.