ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Άλλη μία επιτυχημένη εγκατάσταση εξοπλισμού στην Golden Door

Το σύγχρονο και παραγωγικό κέντρο 4 αξόνων COMET S6 HP είναι πλέον μέρος της παραγωγικής διαδικασίας στην εταιρεία Golden Door - Ηλεκτρομηχανική ΑΒΕΕ στον Ασπρόπυργο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία Golden Door – Ηλεκτρομηχανική ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την άριστη τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας 4 αξόνων COMET S6 HP της EMMEGI. Πρόκειται για ένα κέντρο επεξεργασίας CNC σε 4 άξονες, σχεδιασμένο για ράβδους εργασίας ή εξαρτήματα από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά και χάλυβα.

Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο, σε κατάσταση μονής ζώνης, για την κατεργασία ολόκληρων ράβδων σε μια ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7,5 μ. – τον δεύτερο, σε διπλή λειτουργία, για την κατεργασία πολλαπλών τεμαχίων στους δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας.

Όλοι οι άξονες CNC είναι απόλυτοι και δεν απαιτούν επανατοποθέτηση κατά την επανεκκίνηση του μηχανήματος. Το μηχάνημα στην έκδοση HP διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες οι οποίοι, σε διπλή λειτουργία, επιτρέπουν την τοποθέτηση των σφιγκτήρων και των αναστολέων αναφοράς, σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας του άξονα στο αντίθετο πεδίο εργασίας.

Ο 4ος άξονας επιτρέπει στον ηλεκτροστροφέα να περιστρέφεται σε CNC από -120° έως + 120° σε οριζόντιο άξονα, για να επεξεργάζεται την κορυφή και τις πλευρικές επιφάνειες του προφίλ. Διαθέτει μία αυτόματη αποθήκη εργαλείων 10 θέσεων, με δύο κατάλληλες θέσεις για τη συγκράτηση ενός δίσκου, με μέγιστη διάμετρο 250 χιλ. και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας. Το κινητό τραπέζι εργασίας διευκολύνει πλήρως την εργονομία της εργασίας φόρτωσης / εκφόρτωσης του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά το τμήμα μηχανικής κατεργασίας στον άξονα Υ.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Golden Door – Ηλεκτρομηχανική ΑΒΕΕ για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που επέδειξαν, επιλέγοντάς τη για την αγορά αυτού του μεγάλου και υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στα πλέον σύγχρονα κέντρα επεξεργασίας, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μηχανήματα είναι αποτέλεσμα συνεχούς εκπαίδευσης των τεχνικών της στην Ιταλία στο εργοστάσιο της ΕΜΜEGI. Επιπρόσθετα στο παραπάνω συμβάλλει και η συσσωρευμένη εμπειρία που έχει αποκτηθεί μετά την εγκατάσταση ενός μεγάλου αριθμού κέντρων επεξεργασίας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.