ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Ακόμη μια φορά στη Διεθνή Έκθεση BAU 2023, στο Μόναχο!

Από τις 17 έως τις 22 Απριλίου, η ΕΤΕΜ θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων BAU 2023, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση του κλάδου BAU, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο. Η ETEM θα παρουσιάσει λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν την καινοτομία με το design και θα βρίσκονται στο stand 219, του Hall C1.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της ελληνικής εταιρείας, που θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η ETEM για την πιο αποδοτική επιλογή, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Μια νέα εποχή ξεκινά για την ETEM, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.