ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στελέχη της EUROBANK επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της στο Κιλκίς

Τα στελέχη της τράπεζας ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της ELVIAL στο Κιλκίς, με στόχο να έρθουν κοντύτερα με την τοπική οικονομία και τις διαφορετικές βιομηχανίες που ανθίζουν στην περιοχή.

Σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και το τμήμα Executive Development, στελέχη της EUROBANK επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της ELVIAL στο Κιλκίς. Στόχος του προγράμματος ήταν η ομάδα να ανακαλύψει την τοπική οικονομία, την επιχειρηματική κουλτούρα και να εξερευνήσει τις διαφορετικές βιομηχανίες που ανθίζουν και καινοτομούν στην περιοχή.

Η πρωτοβουλία της Eurobank να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Κιλκίς βρήκε θερμή ανταπόκριση από τους ανθρώπους της ELVIAL, με την εταιρεία να αγκαλιάζει σταθερά κάθε τέτοια προσπάθεια, προσβλέποντας σε περισσότερες τέτοιες επισκέψεις στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.