ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Περισσότεροι από 200 κατασκευαστές συμμετείχαν στους 10 Κύκλους Σπουδών

Πλειάδα κατασκευαστών εμπλούτισαν τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις τους μέσα από τη συμμετοχή τους στο 50ωρο Πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Περισσότεροι από 200 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμετείχαν στους 10 κύκλους σπουδών του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου» της Architectural Aluminium Academy (AAA) σε 8 πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά). Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ.

Παρακολουθώντας το 50ωρο Πρόγραμμα της Ακαδημίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε σχέση με τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, να εμπλουτίσουν τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις τους στους τομείς της κατασκευής/εγκατάστασης κουφωμάτων και των πιστοποιήσεων, καθώς και να αποκτήσουν νέες «πράσινες» δεξιότητες, απαραίτητες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου.

Με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων και δυσκολιών, οι κατασκευαστές έλαβαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα, μια πολύ σημαντική διαδικασία τόσο για την αναγνώριση των δεξιοτήτων τους από πελάτες και συνεργάτες όσο και για την εξέλιξη του ίδιου του επαγγέλματός τους.

Σε μια αγορά που αναπτύσσεται πολύ δυναμικά, το πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου» δίνει στους επαγγελματίες του σήμερα τις γνώσεις του αύριο, προσφέροντάς τους ουσιαστική γνώση γύρω από βιώσιμες κατασκευαστικές πρακτικές, ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Η AAA παραμένει δίπλα σε κάθε κατασκευαστή που επιθυμεί να εξελίξει τις γνώσεις και δεξιότητές του.

Μάθετε περισσότερα και εκδηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.