ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Λαζαρίμου

Η Δ/ντρια Επικοινωνίας της ElvalHalcor και συνεργάτιδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου υπηρέτησε τον κλάδο με επαγγελματισμό, συνέπεια και ήθος.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (ΕΕΑ) και σύσσωμος ο κλάδος εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήρια και τη θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια της Μαρίας Λαζαρίμου τόσο στην οικογένειά της όσο και στους συνεργάτες της στον όμιλο ElvalHalcor, στον οποίο ήταν Δ/ντρια Επικοινωνίας, ενώ συνεργάστηκε με την Ε.Ε.Α. για την προβολή του κλάδου και συνεισέφερε με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και το εργασιακό της ήθος.

Η Μαρία Λαζαρίμου είχε παρουσία άνω των 40 ετών στον χώρο της επικοινωνίας. Είχε ενταχθεί στο δυναμικό της ΕΛΒΑΧΑΛΚΟΡ από το 2021, ενώ από το 2017 εργαζόταν ως διευθύντρια επικοινωνίας στην Ελληνική Παραγωγή και το 2016 ως strategic communications consultant στον Όμιλο Viohalco.

Από το 2003 έως το 2016 είχε διατελέσει CEO της Advocate/Burson-Marsteller, ενώ ήταν ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος στην The PR Team. Είχε επίσης συνεργαστεί με τις Alector και Olympic Communications. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΕΕ. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CR Institute), καθώς και Μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ήταν Πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατείχε Certificate of Advanced European Studies από το College of Europe, Bruges, στο Βέλγιο

Ψήφισμα ΕΛΙΠΥΚΑ για τη Μαρία Λαζαρίμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας των Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ), έχοντας πληροφορηθεί το θάνατο της Μαρίας Λαζαρίμου, εξέφρασε τη βαθιά λύπη του για την απώλεια του μέλους του και αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία
  • Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΠΥΚΑ και να δημοσιευθεί στον τύπο
  • Να κατατεθεί στη μνήμη της ποσό υπέρ κοινωφελούς σκοπού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.