ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Δυναμική παρουσία στην κορυφαία στον κόσμο Εμπορική Έκθεση Αρχιτεκτονικής BAU 2023

Μεταξύ άλλων εντυπωσιακών προτάσεων της TEHNi, οι πόρτες PIVOT Superior XL με ύψος 4 μέτρα, PIVOT Solution και PIVOT Hybrid έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φετινή BAU.

Από 17 έως 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο η BAU 2023, η κορυφαία στον κόσμο Εμπορική Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Υλικών και Συστημάτων. Η TEHNi παρουσίασε τα νέα μοντέλα πορτών Multiframe Security, TLS 90 Black Line και TLS 90 Aluline.

Παράλληλα, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί σε λύσεις βιομετρικής ασφάλειας, παρουσίασε για πρώτη φορά το σύστημα κλειδώματος με αναγνώριση προσώπου αλλά και τον μηχανισμό αυτόματου ελεγχόμενου κλεισίματος για πόρτες Pivot.

Αυτές όμως που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι πόρτες PIVOT Superior XL με ύψος 4 μέτρα, PIVOT Solution και PIVOT Hybrid, που μαζί με τις PIVOT Glazed αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη σειρά πορτών PIVOT στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επαγγελματίες του κλάδου, από συνολικά 60 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της ελληνικής εταιρείας, που αποτέλεσε το Hot Spot του Hall Β4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.