ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Νέα συνεργασία με το ELVIAL TRAINING CENTRE με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου

Κοινός στόχος της ΠΟΒΑΣ και του ELVIAL TRAINING CENTRE είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των κατασκευαστών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) χαιρετίζει τη νέα συνεργασία με το ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας ELVIAL TRAINING CENTRE, σε θέματα παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης σε κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν εκπαιδευτικοί κύκλοι σπουδών για το πρόγραμμα «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου». Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος συνολικής διάρκειας 50 ωρών.

Κοινός στόχος της ΠΟΒΑΣ και του ELVIAL TRAINING CENTRE είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των κατασκευαστών, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο φορέα του κλάδου.

Η ΠΟΒΑΣ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους φορείς του κλάδου, με σκοπό να αναπτυχθούν συνέργειες οι οποίες θα αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο των επιχειρήσεων του κλάδου και θα βελτιώνουν τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.