ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Βρείτε έμπειρους κατασκευαστές μέσα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας

Η εταιρία προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών από τους συνεργάτες της.

Η αναζήτηση έμπειρου κατασκευαστή για εγκατάσταση νέων κουφωμάτων αλουμινίου δεν είναι απλή υπόθεση. Αυτό το γνωρίζουν καλά στην ALUMIL και προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών από τους συνεργάτες τους.

Στο νέο άρθρο του Blog της εταιρείας, αναδεικνύεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο η ALUMIL δομεί τις συνεργασίες της με τους κατασκευαστές. Παράλληλα, υπογραμμίζονται οι πρωτοβουλίες που παίρνει η εταιρεία για να ενισχύσει την τεχνογνωσία των συνεργατών της  και τη συνολική κατάρτισή τους, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα της Architectural Aluminium Academy.

Τέλος, ειδική μνεία γίνεται στο “My Windows”, την πρωτοποριακή πλατφόρμα για γρήγορη και εύκολη εύρεση κατασκευαστή, που αποτελεί την ιδανική «γέφυρα» μεταξύ ιδιωτών και επαγγελματιών του κλάδου των κουφωμάτων αλουμινίου, που εντάσσονται στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της ALUMIL.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο Blog της ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.