ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL SA: Βραβείο «Top Manufacturing Export Company» στα Greek Exports Awards 2023

Το βραβείο της «Καλύτερης βιομηχανίας με εξαγωγική δραστηριότητα», επιβεβαιώνει την προσήλωση της VIOMAL στην εξωστρέφεια ως στρατηγική επιλογή.

Το Συνέδριο Greek Exports Forum και τα Greek Exports Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν για 11η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Στη λαμπερή εκδήλωση της τελετής απονομής των Greek Exports Awards 2023, η VIOMAL SA, πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία μορφοποίησης αλουμινίου και θυγατρική της ElvalHalcor, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο θεσμό αυτό, απέσπασε με μεγάλη χαρά Βραβείο στην κατηγορία “Top Manufacturing Export Company”.

Το βραβείο της «Καλύτερης βιομηχανίας με εξαγωγική δραστηριότητα», επιβεβαιώνει ότι η προσήλωση της VIOMAL στην εξωστρέφεια ως στρατηγική επιλογή, στη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, αποτελεί συνταγή επιτυχίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Το βραβείο παρέλαβε ο Export Sales Manager της εταιρείας, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

Με τις ελληνικές εξαγωγές να καταγράφουν φέτος ένα ακόμη ρεκόρ αγγίζοντας τα 55 δισ. ευρώ και «βλέποντας» στον κοντινό ορίζοντα τα 70 δισ., η φετινή διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards ήρθε να προβάλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις προκειμένου να ενισχύσουν τη δραστηριότητά τους, αλλά και να τις επιβραβεύσει για τις εξαγωγικές τους επιδόσεις. Σε μία δύσκολη χρονιά, που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων και του υψηλού ενεργειακού-μεταφορικού κόστους.

Το 11ο Συνέδριο Greek Exports Forum & Awards 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με την ethosEVENTS.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.