ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL INSTITUTE: Ολοκλήρωση του 1ου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλη προσήλωση το 50ωρο θεωρητικό και πρακτικό πρόγραμμα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της EXALCO στη Λάρισα και πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, στη Λάρισα, ο 1ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» που υλοποίησε το EEi – EXALCO EDUCATIONAL INSTITUTE, το εκπαιδευτικό ινστιτούτο της EXALCO. Το πρόγραμμα διεξήχθη υπό την αιγίδα και με την επιστημονική συνεργασία της ΠΟΒΑΣ.

Η Υπεύθυνη Marketing της EXALCO και Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος, Άλκηστις Κατσιάβα, πλαισιώνεται από τον Αντιπρόεδρο & Δ/ντα της θεσσαλικής εταιρείας, Θάνο Τσιάρα (δεξιά) και τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλο Παγιάτη (αριστερά)

Με 11 συμμετοχές από Λάρισα και Τρίκαλα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλη προσήλωση το 50ωρο θεωρητικό και πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της EXALCO στη Λάρισα και με το πέρας των μαθημάτων κατάφεραν να περάσουν με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου, των αρχιτεκτονικών συστημάτων και των εξαρτημάτων τους, σε θέματα ασφάλειας, marketing και τεχνικές πωλήσεων, καθώς και να επικαιροποιήσουν τις τεχνικές γνώσεις τους για την ορθή κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Επίσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους της παραγωγής, είδαν τις νέες επενδύσεις της εταιρείας και παρακολούθησαν από κοντά την παραγωγική διαδικασία των προφίλ, από τις πρέσες, τα βαφεία μέχρι και τη συσκευασία και την αποθήκευση.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος του EEi, οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου, με σκοπό την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επόμενοι κύκλοι του προγράμματος. Σκοπός του EEi είναι να επιμορφώσει τους κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική δ/νση: eei.exalco.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.