ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Design & Automations: Υπηρεσίες ηλεκτρονικής σχεδίασης – CAD

Η εταιρία παρέχει ένα πλήρες Τμήμα R&D σε όλους τους πελάτες της ως εξωτερικός συνεργάτης, χωρίς αυτοί να επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα κόστη υλικοτεχνικής υποδομής και μισθοδοσίας.

Η εταιρεία Design & Automations παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών ηλεκτρονικής σχεδίασης CAD στις επιχειρήσεις το κλάδου, έχοντας μία πολύχρονη παρουσία στον χώρο.

Κάθε εταιρεία τεχνικού χαρακτήρα που διαθέτει ικανοποιητική κάλυψη μηχανολογίας και σχεδιαστικούς αυτοματισμούς, διαθέτει παράλληλα, σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των ανατγωνιστών της, που οδηγούν έτσι στην αύξηση των πωλήσεων και στην επιχειρηματική επέκταση.

Η εταιρία Design & Automations, έρχεται να παράσχει ένα πλήρες Τμήμα R&D σε όλους τους πελάτες της ως εξωτερικός συνεργάτης, χωρίς αυτοί να επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα κόστη υλικοτεχνικής υποδομής και μισθοδοσίας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων:

  • Σχεδιασμό νέων προϊόντων ή συστημάτων
  • Τροποποίηση / ανάπτυξη υφιστάμενων προϊόντων ή συστημάτων
  • Μετατροπή αρχείων PDF σε αρχεία CAD
  • Δισδιάστατη (2D) σχεδίαση, τρισδιάστατη (3D modeling) δημιουργία μοντέλων, τρισδιάστατο (3D scanning) σκανάρισμα εξαρτημάτων και εξαγωγή σχεδίου
  • Δημιουργία φωτορεαλιστικών μοντέλων προϊόντων
  • Δημιουργία τεχνικών βίντεο προϊόντων όπου γίνεται αναλυτική απεικόνιση τρόπου κατασκευής και τρόπου τοποθέτησης
  • Δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων τεχνικών καταλόγων

Σκοπός της Design & Automations είναι να παρέχει σε όλους τους πελάτες της το υψηλότερο δυνατόν επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών, θέτοντας στη διάθεσή τους πλήρως καταρτισμένους και πιστοποιημένους μηχανικούς σε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ηλεκτρονικής σχεδίασης (CAD) όπως : AutoCAD, SolidWorks, Drive Works (εργαλείο σχεδιαστικών αυτοματισμών), Autodesk Inventor και Pro-e (creo).

Αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα είναι ο κ. Στάθης Παπαδόπουλος, τηλ. +30 6938529447, mail stathis.p@designautomations.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.