ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Πλατινένιος Χορηγός της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ 2023

Η κεντρική ιδέα της φετινής συμμετοχής της ALUMIL στην ημερίδα ΕΣΩ θα είναι η βιωσιμότητα και η ανάδειξή της σε όλα τα επίπεδα.

Η ΕΣΩ, η ημερίδα – θεσμός για την αρχιτεκτονική και το interior design, επιστρέφει για 11η χρονιά, στις 24 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ALUMIL, που συμμετέχει αδιαλείπτως από το 2018 στην ημερίδα, θα στηρίξει ως Πλατινένιος Χορηγός τη σημαντική διοργάνωση.

Επιπρόσθετα της χορηγικής συμμετοχής, η παρουσία της εταιρείας θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικά stand με υψηλής αισθητικής προϊόντα. Στο ένα stand, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν samples-τομές από τα SUPREME S650 Eclipse & SUPREME S700 Eclipse, δύο εκ των κορυφαίων συστημάτων της ALUMIL τόσο από άποψη design όσο και επιδόσεων.

Στο δεύτερο stand θα παρουσιαστούν boxes με τις λύσεις WOODALUX και SMARTIA Barcode Cladding που έχει αναπτύξει η εταιρεία για σκίαση/διακόσμηση και επένδυση τοιχοποιίας αντίστοιχα.

Η κεντρική ιδέα της φετινής συμμετοχής της ALUMIL θα είναι η βιωσιμότητα και η ανάδειξή της σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, το motto με το οποίο λαμβάνει μέρος στην εκδήλωση η εταιρεία είναι «Phos στις Ιδέες», υπογραμμίζοντας έτσι τη στρατηγική που ακολουθεί σε σχέση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενσωμάτωσή της στην παραγωγική διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.