ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έρευνα για τις ανάγκες των αλουμινοκατασκευαστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Την έρευνα διεξάγει το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Αριστείας σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy και την ΠΟΒΑΣ.

Το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy (AAA) και με τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ), διεξάγει μια σημαντική έρευνα για τις ανάγκες των αλουμινοκατασκευαστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η έρευνα υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης Κέντρα Ικανοτήτων του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του ΕΣΠΑ 2014-2020. Συγκεκριμένα, η έρευνα στοχεύει:

  • Στην καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων των αλουμινοκατασκευαστών στην Ελλάδα, σε ζητήματα τεχνογνωσίας, υποδομών, νοοτροπίας κ.ά.
  • Στην περιγραφή του τρόπου διαχείρισης μιας πρότυπης αλουμινοκατασκευαστικής επιχείρησης, με σκοπό την αποτύπωση της επιχειρηματικής αριστείας στον κλάδο των αλουμινοκατασκευαστών.
  • Στη συγκέντρωση πληροφοριών για τον εμπλουτισμό της γνώσης στον κλάδο του αρχιτεκτονικού αλουμινίου.

Πρόκειται για μια μεγάλου εύρους πανελλαδική έρευνα που θα εντοπίσει και θα αναδείξει τα κρισιμότερα πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των αλουμινοκατασκευαστών, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση.

Στην έρευνα μπορούν -και παροτρύνονται- να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές αλουμινοκατασκευαστικές επιχειρήσεις, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο* που θα βρουν εδώ.

* Ο απαιτούμενος χρόνος για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν υπερβαίνει τα δέκα (10) λεπτά. Τονίζεται ότι η έρευνα τηρεί αυστηρά την ανωνυμία των συμμετεχόντων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.