ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VL Pergola DIY MOTOR: Προσιτή πολυτέλεια & λειτουργικότητα… παντός καιρού!

Η νέα βιοκλιματική πέργκολα με λειτουργία μοτέρ της VIOMAL έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των συστημάτων πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL Pergola DIY.

Η νέα βιοκλιματική πέργκολα με λειτουργία μοτέρ VL Pergola DIY MOTOR της VIOMAL συμπληρώνει την γκάμα των συστημάτων πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL Pergola DIY και είναι ιδανική για να ενσωματώνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.

Διαθέτει κινητές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες και μονοκόμματες περσίδες φάρδους 15 εκ., με ενσωματωμένο φωτισμό LED, που προσαρμόζουν το επίπεδο σκίασης και τον φωτισμό του χώρου με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας παράλληλα προστασία από τη βροχή.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και σύστημα κάθετης σκίασης zip με λειτουργία μοτέρ, που τοποθετείται σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις πλευρές της πέργκολας.

Το σύστημα διατίθεται σε KIT τριών διαστάσεων και δύο αποχρώσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση ΚΙΤ από δύο άτομα, με χρήση οικιακών εργαλείων.
  • Σκίαση και ηλιοπροστασία σε χώρους έως και 13 τ.μ. χάρη στις ενιαίες κινητές περσίδες μεγάλου φάρδους 15 εκ., για μέγιστη στιβαρότητα, ηλιοπροστασία και εργονομία, με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Οι κινητές περσίδες με λειτουργία μοτέρ είναι στεγανές για προστασία από τη βροχή, χάρη στο σύστημα υδρορροής που διασφαλίζει αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού.
  • Στιβαρότητα κατασκευής με τα προφίλ αλουμινίου, είτε σε γκρι απόχρωση RAL 7016 ηλεκτροστατικής βαφής, είτε σε λευκή απόχρωση RAL 9010.
  • Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED στο εσωτερικό τριών περσίδων προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας.
  • Προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης zip με λειτουργία μοτέρ σε μία, δύο, τρείς ή τέσσερις πλευρές, για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.