ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Παρούσα στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish Ελλάδος!

Ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, με τις εταιρείες EXALCO και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, χρόνια τώρα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις του οργανισμού Make-A-Wish και πάντα είναι δίπλα σε κάθε του ανάγκη.

Η EXALCO είχε τη δική της συμβολή στην όμορφη διεξαγωγή της «Βραδιάς του Ευχαριστώ» του οργανισμού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά «του Ευχαριστώ» του οργανισμού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η υπέροχη εκδήλωση ήταν μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης προς όλους.

Με την παρουσία των μελών του ΔΣ και εκπροσώπων του Make-A-Wish International, τη βραδιά άνοιξαν επί σκηνής μαμάδες και μπαμπάδες με τα παιδιά τους, τραγουδώντας τους το τραγούδι «Το τυχερό μου αστέρι».

Την «X…αστεριά» του οργανισμού τίμησαν με την παρουσία τους και άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας. Γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων, εργαζόμενοι και εθελοντές άλλων συλλόγων ήταν όλοι εκεί και τους απονεμήθηκε το μεγαλύτερο μετάλλιο!

Αυτό των “#WishMaker – Committed to health caring”. Και φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι λαμπεροί επώνυμοι “#WishMakers”, οι οποίοι εμπλέκονται στο έργο του οργανισμού, γιατί είτε έχουν εκπληρώσει ευχή παιδιού που τους θαυμάζει, είτε έχουν δράσει ως δωρητές, είτε έχουν βοηθήσει εθελοντικά σε ευχή ή σε δράση του οργανισμού!

Ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, με τις εταιρείες EXALCO και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, χρόνια τώρα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις του οργανισμού και πάντα είναι δίπλα σε κάθε του ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.