ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Έφυγε» ο Χαράλαμπος Ηρωίδης

Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στον χώρο της διέλασης και ιδρυτής της βιομηχανίας ΒΙΜΑΛ ΑΕ.

Ένας από τους πρωτοπόρους στον χώρο της διέλασης, ο Χαράλαμπος Ηρωίδης ιδρυτής της βιομηχανίας ΒΙΜΑΛ ΑΕ., έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών. Ο εκλιπών ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 ως υπεύθυνος πωλήσεων της ΕΞΑΛΚΟ και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ίδρυσε την ΒΙΜΑΛ στη Λάρισα.

Ήταν ένα άτομο που άφησε έντονο το αποτύπωμά του στον χώρο, με ιδιαίτερη εργατικότητα και επιχειρηματική δραστηριότητα μέχρι και πριν μία διετία περίπου, όπου διάφορα προβλήματα υγείας του περιόρισαν τη δραστηριότητα αυτή.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.